لاکتو وجترین

لاکتو وجترین

رژیم لاکتو وجترین چیست؟

رژیم لاکتو-گیاهخواری نوعی از گیاهخواری است که گوشت، مرغ، غذاهای دریایی و تخم مرغ را حذف می کند. برخلاف برخی دیگر رژیم های گیاهخواری، این رژیم شامل برخی از محصولات لبنی مانند ماست، پنیر و شیر است.

مردم اغلب به دلایل محیطی یا اخلاقی یک رژیم غذایی لاکتو گیاهخواری را اتخاذ می کنند. برخی نیز به دلایل سلامتی از رژیم غذایی پیروی می کنند. در واقع، کاهش مصرف گوشت و سایر محصولات حیوانی ممکن است با چندین فواید سلامتی همراه باشد.

سایر اشکال رایج گیاهخواری عبارتند از: رژیم غذایی لاکتو-اوو-گیاهخواری، رژیم غذایی تخم مرغی-گیاهخواری و رژیم گیاهخواری.

فواید لاکتو وجترین

پیروی از یک رژیم غذایی مغذی و کامل لاکتو گیاه خواری می تواند مزایای سلامتی چشمگیری داشته باشد.

در زیر تعدادی از مزایای سلامتی بالقوه مرتبط با این الگوی غذایی آورده شده است.

سلامت قلب

رژیم‌های لاکتو گیاه‌خواری ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد و چندین عامل خطر رایج برای بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

بررسی 11 مطالعه نشان داد که رژیم‌های گیاه‌خواری مانند (رژیم لاکتو-گیاه‌خواری ممکن است به کاهش کلسترول تام و LDL بد) کمک کند، که هر دو می‌توانند به بیماری قلبی کمک کنند.

چندین مطالعه دیگر نشان داده اند که رژیم های گیاهخواری ممکن است با کاهش فشار خون مرتبط باشد، زیرا فشار خون بالا یک عامل خطر کلیدی برای بیماری قلبی و سکته است.

کنترل قند خون

برخی از تحقیقات نشان می دهد که اتخاذ یک رژیم غذایی لاکتو گیاهخواری می تواند به افزایش کنترل قند خون کمک کند.

بررسی 6 مطالعه شامل 255 نفر، رژیم های گیاهخواری را با کاهش قابل توجه هموگلوبین A1c HbA1c، نشانگر کنترل طولانی مدت قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مرتبط دانست.

بررسی دیگری گزارش داد که پیروی از رژیم گیاهخواری با خطر کمتر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است.

علاوه بر این، مطالعه ای که بر روی بیش از 156000 بزرگسال انجام شد، نشان داد کسانی که از رژیم لاکتو-گیاه خواری پیروی می کردند، در مقایسه با افرادی که از رژیم های غذایی غیر گیاهی پیروی می کردند، 33 درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 بودند.

باعث کاهش وزن

اتخاذ یک رژیم غذایی لاکتو گیاهخواری نه تنها ممکن است برای سلامتی شما مفید باشد. چندین مطالعه نشان داده است که گیاهخواران نسبت به افرادی که گوشت می خورند، شاخص توده بدنی BMI پایین تری دارند.

گیاهخواران نیز نسبت به گوشت خواران تمایل به مصرف کالری کمتر و فیبر بیشتری دارند. هر دوی این عوامل ممکن است به ویژه برای کاهش وزن مفید باشند.

کاهش ابتلا به سرطان

مطالعات متعدد نشان داده‌اند که پیروی از یک رژیم غذایی لاکتو گیاه‌خواری ممکن است با کاهش خطر ابتلا به چندین نوع سرطان مرتبط باشد.

نکته قابل توجه، رژیم های گیاهخواری به طور کلی با 10 تا 12 درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است. آنها همچنین با کاهش خطر انواع خاصی از جمله سرطان کولورکتال و پستان مرتبط هستند.

خلاصه این مطالب اینکه

رژیم لاکتو گیاهخواری نوعی گیاهخواری است که گوشت، مرغ، غذاهای دریایی و تخم مرغ را حذف می کند، اما شامل محصولات لبنی می شود. افراد ممکن است به دلایل محیطی، اخلاقی یا سلامتی، رژیم غذایی لاکتو-گیاه خواری را انتخاب کنند.